Syriske flygtninge er ikke kendt som kriminelle

2. august 2014 Uncategorized

Der er ikke nogen grund til at bekymre sig over om der kommer mere kriminalitet, hvis der kommer et asylcenter i den gamle kaserne bygning ved Sønderborg havn.

På asylcenteret i Brovst i Nordjylland bor der nemlig omkring 100 syriske flygtninge, og det har ikke skabt problemer.untitled (4)

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har taget imod syriske flygtning igennem et pænt stykke tid, og vi har ikke erfaring med at de begår kriminalitet. Det eneste de har fokus på, når de kommer, er at få fred og ro, fortæller centerleder af Asylcenteret i Brovst, Thorkild Poulsen til DR Syd.

Trænger bare til fred og ro

– De syriske flygtninge er trængte af situationen, de har rejst langt. de er frustrerede og de er trætte og de trænger mest af alt til at få fred og ro, forklarer Thorkild Poulsen, der leder af Brovst Asylcenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller også, at de syriske flygtninge ofte er meget optagede af at deltage i aktiviteter i lokalområdet og hjælpe til, når nye syriske flygtninge ankommer til området.

– Det er almindelige mennesker der er i en ualmindelig situation, der trænger til fred og ro, simpelthen, siger Thorkild Poulsen, der leder af Brovst Asylcenter.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...