Syv FC Sønderborg-drenge udpeget til Talenttræf for U14-spillere

23. maj 2018 Kultur

DBU´s talenttrænere har nu udpeget de 192 drenge på landsplan de vurderer skal med på U14 talenttræffet fra mandag den 2. juli til torsdag den 5. juli.

“Som sædvanlig er tiltaget et samarbejde mellem DBUs A-træneruddannelse , hvor der trænes med drengene. Under forløbet deltager DBUs talenttrænere, der får mulighed for at se drengene i en intensiv og sammenhængende periode inden udvælgelsen af de spillere, som til efteråret skal starte på DBUs U15 Talentcentre. Herunder samlinger for futurespillere” siger DBU talentræner Martin Bloch, som tilføjer at der stadig holdes øje med flere spillere på FC Sønderborgs U14 hold.

​FC Sønderborgs U14 liga 2 hold fører deres pulje med 21 point efter 10 kampe.

Det er med stor stolthed og glæde at FC Sønderborg har fået udtaget seks spillere og en bobler samt en tidligere FC Sønderborg spiller som medier på DBU’s A-licncs træneruddannelse, skriver FC Sønderborg i en pressemeddelelse.

De udtagede spillere er:

Kasper L. Jørgensen, FC Sønderborg

William Baxter, FC Sønderborg.

Zacharias Killemose, Gråsten B.

Jacob Bork Dall , FC Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andreas Nørgaard, FC Sønderborg.

Frederik Meilandt, FC Sønderborg.

Abbas Jaffari, FC Sønderborg.

Boblerlisten, som er en liste for spillere som ikke har fået en plads men som kan kaldes ind hvis der kommer afbud fra nogle af de andre 192 udtagede drenge, på denne liste har FC Sønderborg:

Christoffer Falk Nielsen,FC Sønderborg.

“Jeg er stolt af spillerene, som træner hårdt mange gange om ugen for at nå deres mål, det er selvfølgelig også et skulderklap til trænerteamet og FC Sønderborg når vi får udtaget spillere til DBU’s samlinger. Det viser jo at vores T-licens er berettiget, når vi kan udvikle så mange spillere som er inde omkring DBU”, siger talentansvarlig Marius Vestergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...