Taekwondo-børnene havde en sjov dag og fik diplomer med hjem

Taekwondo.børnene fik diplomer. Privat foto
Taekwondo.børnene fik diplomer. Privat foto
21. februar 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Dansk Taekwondo Forbund har sammen med en række klubber i Danmark haft et anderledes taekwondo-stævne for børn mellem seks og 10 år. Oplægget var en sjov dag for børn og med fokus på legende og aldersrelaterede konkurrencer mod sig selv, mod ens klubkammerat samt nye bekendtskaber fra andre klubber.

Taekwondo Børnekonkurrence-arrangementet blev holdt flere steder rundt i landet på samme dag og Taekwondo Klubben Chung Un fra Sønderborg deltog i konkurrencen i Tommerup på Højfyn med seks børn fra klubbens børnehold. I Tommerup deltog i alt 32 børn og 15 ledere og der blev blandt andet konkurreret i spring-spark, ballon-spark, ninjabane, kamp og gennembrydning, skriver den lokale taekwondoklub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børnene fra Taekwondo Klubben Chung Un havde alle en sjov og anderledes taekwondotræning og -konkurrence – hvor der ikke var en vinder – men alle var vindere og alle fik derfor et diplom.

Fra Chung Uns børnehold deltog: Andreas Cezneckas, Christian Holst Warno, Ea Reitz Iversen, Johannes Wendt Nørgaard, Storm Thørring Kulmbach, Viktor Givskov og Villads Bruhn-Rasmussen.

Trænerne fra klubben havde også en fin og inspirerende dag, hvor der kom en del input, som fremover kan bruges af klubbens træner team. Taekwondo klubben Chung Un har dermed styrket sit trænerteam og ruster dermed op i forbindelse med klubbens kampagne for at få flere børn- og unge til at dyrke taekwondo. Sideløbende arbejder kommunen på at få flere børn og unge ind i fællesskabet i byens foreninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du finder træningstider og meget andet på taekwondoklubbens hjemmeside.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...