Taekwondo: Jasmin Hafaidh fra Nordborg er stadig Nordisk Mester

3. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Da Jasmin Hafaidh fra Nordborg Taekwondo Klub forleden tog til Trelleborg for at deltage i de Nordiske Mesterskaber i taekwondo, var hun fuld af forventning. Der var fem tilmeldte i hendes vægtklasse – 68 kg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker ikke tit, der er så mange kæmpere i den vægtklasse – og endda kæmpere hun aldrig havde mødt før. Det her tegnede spændende, skriver Nordborg Taekwondoklub i en pressemeddelelse.

Ved indvejning lørdag aften viste det sig dog, at Jasmin Hafaidh vejede 400 gram over de tilladte 68 kg. Hun måtte rykke en vægtklasse op. Her var der til Jasmin Hafaidhs skuffelse kun én anden deltager.

Næste morgen kom den næste skuffelse. Den anden deltager i +68kg. klassen havde trukket sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Reglerne siger, at når der sker sådan noget, så kåres Jasmin Hafaidh som vinder på ”knock out uden kamp” og Jasmin Hafaid kan derfor kalde sig Nordisk Mester for andet år i træk.

Men det var en noget slukøret Jasmin Hafaid, der vendte hjem fra Trelleborg. Det er bestemt ikke et ønskescenarie at vinde sine titler på denne måde. Jasmin Hafaidh vil kæmpe sig til sine sejre, men regler er regler, og de skal følges.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...