Tæt på og nærved afslutning på udendørs koncertsæson

30. august 2014 Kultur

IMG_7346

Fredag aften nød små 5000 mennesker en festlig aften i selskab med to topproffesionelle bands.

Artiklen fortsætter under annoncen

Queen Machine med Bjarke “Mercury” Baisner i front, lagde ud med en solid omgang rock, og sikke det rockede, både på scenen og ikke mindst blandt publikum. Vi fik både de to helt store numre, “We will rock you” og “Bohemian Rhapsody” samt en bunke af Queens de fedeste hits.

Efter Queen Machine havde sat godt gang i publikum, var turen kommet til at Scandinavian Pink Floyd Project (SPFP) gik på scenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

SPFP er kendt for at være et af de coverbands der kommer tættest på den originale Pink Floyd lyd, og at dømme ud fra publikums reaktion iaftes, var det ej heller noget galt med showet denne fredag aften i Mølleparken

Iaften står den så på Burhan G og Rasmus Nøhr, idet der er årets allersidste chance for at komme til koncert i Mølleparken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerterne iaften indgår i Partoutkortet til “Rock i Mølleparken” , så har du et Partoutkort, så kom og nyd en festlig aften i godt selskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du ikke noget Partoutkort, så kom alligevel, der er stadig billetter at få ved indgangen.

Dørene åbner klokken 19.00 og Rasmus Nøhr går på kl 20 efterfulgt af Burhan G ca kl 21.45

 

Se billeder her fra årets næstsidste dobbelt koncert i Mølleparken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsiks ansatte arbejder ivrigt på at blive klar til onsdag

16. april 2021 Erhverv

Fredag blev det meldt ud fra regeringen, at restauranter må åbne for adgangen til deres lokaler fra onsdag og nu er alle Hotel Alsiks medarbejdere i fuld gang med at forberede genåbningen. “Fra onsdag kan gæsterne nyde vores mad i Restaurant Alsik og på terrassen”, siger direktør John Ankjær til SønderborgNYT. Samme dag åbnes der […]

Læs mere...