Tag familien med på oplevelse i Sønderskoven på søndag

30. april 2018 Kultur

Naturstyrelsen og naturskolerne i Sønderborg inviterer hele familien i Sønderskoven søndag den 6. maj kl. 11 – 15. Naturstyrelsens medarbejdere og Egetofte Naturskoles frivillige “husvenner” står klar med en bred vifte af aktiviteter for “børn” i alle aldre.

Du kan komme på hestevognstur med en guide rundt i skoven samt til skovens oase, Staals Mose, hvor skovens folk fortæller om skovens historie. Ved Staals Mose kan du være med til at finde skovens livstræer, gå på opdagelse med kamera og “fange” skovens dyr og planter med linsen eller bage lækre skovpandekager med friske urter.

Det skriver naturskolen i en pressemeddelelse.

På Egetofte Naturskole er der åbent hus, og indendørs bliver der mulighed for at komme tæt på den store samling af udstoppede dyr. Ved vandhullet i naturskolens smukke have kan man fange smådyr og studere dyrelivet med feltudstyr. Vi sejler med små både, som I selv bygger og lærer meget mere om vand. Der kan saves og snittes, og for de yngste er der mulighed for at lave kreative ting af naturmaterialer.

Vi vil indvie Naturskolernes nye Vild Mad Trailer med smagsprøver fra naturens spisekammer. Der vil være massevis af snobrødsdej som blot venter på at blive bagt over bålet. Bigården summer af aktivitet ligesom resten af området i Sønderskoven.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal sulten stilles, er du velkommen til at medbringe madpakke og drikkelse.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...