Tag familien med på oplevelse i Sønderskoven på søndag

30. april 2018 Kultur

Naturstyrelsen og naturskolerne i Sønderborg inviterer hele familien i Sønderskoven søndag den 6. maj kl. 11 – 15. Naturstyrelsens medarbejdere og Egetofte Naturskoles frivillige “husvenner” står klar med en bred vifte af aktiviteter for “børn” i alle aldre.

Du kan komme på hestevognstur med en guide rundt i skoven samt til skovens oase, Staals Mose, hvor skovens folk fortæller om skovens historie. Ved Staals Mose kan du være med til at finde skovens livstræer, gå på opdagelse med kamera og “fange” skovens dyr og planter med linsen eller bage lækre skovpandekager med friske urter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver naturskolen i en pressemeddelelse.

På Egetofte Naturskole er der åbent hus, og indendørs bliver der mulighed for at komme tæt på den store samling af udstoppede dyr. Ved vandhullet i naturskolens smukke have kan man fange smådyr og studere dyrelivet med feltudstyr. Vi sejler med små både, som I selv bygger og lærer meget mere om vand. Der kan saves og snittes, og for de yngste er der mulighed for at lave kreative ting af naturmaterialer.

Vi vil indvie Naturskolernes nye Vild Mad Trailer med smagsprøver fra naturens spisekammer. Der vil være massevis af snobrødsdej som blot venter på at blive bagt over bålet. Bigården summer af aktivitet ligesom resten af området i Sønderskoven.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal sulten stilles, er du velkommen til at medbringe madpakke og drikkelse.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...