Tag på Nordborg Slot og oplev Rocazino

4. april 2018 Kultur

På Nordborg Slots Efterskole står Rocazino klar til at fyre den af lørdag den 14. april kl. 20 – og inden det sker, så kan du nyde en lækker menu fra Slagter Nielsen.

Rocazino er lig med stribevis af danske pophits fra 80’erne, der stadig holder den dag i dag. Hvem kender ikke sange som: Ridder Lykke, Elsk mig i nat og All my Love.

Sange, der i ’80erne gjorde Rocazino til ét af de mest sælgende danske poporkestre. Lyden af Rocazino var skarp, moderne og frem for alt lige i plet af tidsånden, hvilket skabte en enorm publikumssucces, skriver Olferts Venner i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rocazino spiller bedre end nogensinde og har i de seneste par år spillet et utal af koncerter med enorm succes.

Aftenen rundes af med DJ Misu, en gammel beatjunkie der de sidste 15 år har leveret sprøde beats og smagfulde toner til det danse hungerende publikum i både in- og udland.

Koncert- og madbilletter

Menuen er glaseret skinke med flødekartofler og blandet salat fra Slagter Nielsen. Serveres fra kl. 18:30 – dørene åbnes 18:15.

Madbilletter bestilles senest den 11 april.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetpriser: Koncert uden mad: kr. 290,- (+ gebyr)

Koncert med mad: kr. 370,- (+ gebyr)

Køb din billet hos Nordborg Boghandel eller HER på LINKET

Dørene til koncerten åbnes 19:30.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...