Tandsbjerg Plejecenter: Ældre roligans ser landsholdet spille vm-bold

26. juni 2018 Kultur

Der er ikke meget råben og klappen i biografen på Tandsbjerg Plejecenter, hvor en flok beboere følger det danske landsholds fodboldkamp mod Frankrig.

Men de ældre følger med og bemærker både det smarte og det mindre smarte, som de danske fodboldspillere gør.

“Vi ser Danmarks landskampe, fordi det er vigtigt, at ældre mennesker også har et liv. Og en væsentlig del i mange danskeres liv er at se fodboldlandskampe”, siger Flemming Boye, der er Teknisk Serviceleder på plejecentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er både saft og øl indenfor rækkevidde, så de ældre skal bare række hånden op – og så kommer Flemming Boye susende og fylder glasset.

Fodboldspillernes træk bliver også kommenteret.

“Demente har også glæde af fodboldlandskampe og det gør, at beboere fra fire boenheder får en fælles oplevelse. Det giver en form for fællesskab på tværs af enhederne”, siger Flemming Boye til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...