Tandsbjerg Plejecenter: Ældre roligans ser landsholdet spille vm-bold

26. juni 2018 Kultur

Der er ikke meget råben og klappen i biografen på Tandsbjerg Plejecenter, hvor en flok beboere følger det danske landsholds fodboldkamp mod Frankrig.

Men de ældre følger med og bemærker både det smarte og det mindre smarte, som de danske fodboldspillere gør.

“Vi ser Danmarks landskampe, fordi det er vigtigt, at ældre mennesker også har et liv. Og en væsentlig del i mange danskeres liv er at se fodboldlandskampe”, siger Flemming Boye, der er Teknisk Serviceleder på plejecentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er både saft og øl indenfor rækkevidde, så de ældre skal bare række hånden op – og så kommer Flemming Boye susende og fylder glasset.

Fodboldspillernes træk bliver også kommenteret.

“Demente har også glæde af fodboldlandskampe og det gør, at beboere fra fire boenheder får en fælles oplevelse. Det giver en form for fællesskab på tværs af enhederne”, siger Flemming Boye til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...