Tandslets pensionister skal underholdes på synnejysk

1. september 2016 Kultur

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Onsdag kl. 13.30 dukker en godt og vel midaldrende mand op i Sydals-Hallen i Tandslet med en gammel, men imponerende kuffert.

Privat foto.” width=”206″ height=”206″ /> Flemming Nielsen. Privat foto.

Manden hedder Flemming Nielsen. Han bor i Egernsund og er tidligere journalist. Han har bl.a. arbejdet 25 år på Radio Syd, inden han gik på pension i 2008.

Artiklen fortsætter under annoncen

I et tidligere job interviewede han personligheder som Dirch Passer, Josephine Baker, Simon Spies med flere. Og han kender udmærket begrebet “Den enes død – den andens brød”.

Det er Tandslet Pensionistforening, der står for arrangementet, som Flemming Nielsen kalder “Man i e’ tyn – å kuen i e’ balle”.

Alt foregår på sønderjysk og alsisk, og Flemming Nielsen undlader næppe at komme ind på sine møder med den afdøde alsiske hjemstavnsdigter, Martin N.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hansen.

Det er en hemmelighed, hvad den mystiske kuffert indeholder, men Flemming Nielsen vil dog godt røbe, at der bl.a. befinder sig en poppe, en pusworm – og en knoch i den. Og hvis stemningen er god, slipper manden fra Egernsund nok heller ikke for at fortælle om, hvorfor Hanne og Hans fra Jestrup blev så tombe ujens, da de var på vej hjem fra ferie i Harzen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...