Tangshave Bo- og Aktivitetscenter er Årets Læreplads

11. november 2014 Erhverv

“Danmarks bedste arbejdsplads”

Sådan kalder Bettina Westh Tangshave Bo- og Aktivitetscenter, bl.a. fordi kollegerne er imødekommende, de giver dagligt konstruktiv ros, man udvikler sig og ledelsen stoler på medarbejderne – også eleverne.

Når der er en rød tråd i uddannelsen og arbejdspladsen sikrer, at alle aspekter af jobbet kommer med, når ledelsen også omfatter eleverne og når også det sociale aspekt er i top, så kan man indstille sin virksomhed til Årets Læreplads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har 24 elever fra EUC Syds erhvervsuddannelser dette efterår gjort, for at gøre opmærksom på den helt fantastiske læreplads, som netop de har.

årets læreplads banner

Tirsdag d.

Artiklen fortsætter under annoncen

25. november kårer EUC Syd, at det er Tangshave Bo- og Aktivitetscenter, som på baggrund af indstillingen fra ernæringsassistent Bettina Westh er valgt til Årets Læreplads 2014.

Bettina Westh indstiller også sin læreplads, fordi hun har lært så meget, ikke mindst i de perioder, hvor hun er fra skolen og i rigtigt arbejde, hvor hun dels fagligt skal sætte sig i respekt og vise hvad hun duer til, men derudover udvikler hun sig også dagligt som menneske og deltager i møder, hvor hun skal tage stilling og ansvar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og der bliver lyttet til hende.

”Det giver Tangshave Bo- og Aktivitetscenter mig mulighed for” og ”Jeg har endelig fundet noget som jeg er god til, og den følelse styrkes hver dag”, skriver Bettina Westh bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

om sin læreplads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...