Tangshave Bo- og Aktivitetscenter er Årets Læreplads

11. november 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

“Danmarks bedste arbejdsplads”

Sådan kalder Bettina Westh Tangshave Bo- og Aktivitetscenter, bl.a. fordi kollegerne er imødekommende, de giver dagligt konstruktiv ros, man udvikler sig og ledelsen stoler på medarbejderne – også eleverne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når der er en rød tråd i uddannelsen og arbejdspladsen sikrer, at alle aspekter af jobbet kommer med, når ledelsen også omfatter eleverne og når også det sociale aspekt er i top, så kan man indstille sin virksomhed til Årets Læreplads. Det har 24 elever fra EUC Syds erhvervsuddannelser dette efterår gjort, for at gøre opmærksom på den helt fantastiske læreplads, som netop de har.

årets læreplads banner

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag d. 25. november kårer EUC Syd, at det er Tangshave Bo- og Aktivitetscenter, som på baggrund af indstillingen fra ernæringsassistent Bettina Westh er valgt til Årets Læreplads 2014.

Bettina Westh indstiller også sin læreplads, fordi hun har lært så meget, ikke mindst i de perioder, hvor hun er fra skolen og i rigtigt arbejde, hvor hun dels fagligt skal sætte sig i respekt og vise hvad hun duer til, men derudover udvikler hun sig også dagligt som menneske og deltager i møder, hvor hun skal tage stilling og ansvar. Og der bliver lyttet til hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det giver Tangshave Bo- og Aktivitetscenter mig mulighed for” og ”Jeg har endelig fundet noget som jeg er god til, og den følelse styrkes hver dag”, skriver Bettina Westh bl.a. om sin læreplads.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...