Team Rynkeby henter racercykler i Fri BikeShop

9. marts 2016 Sønderborg

Onsdag aften fik 30 rytter fra Team Rynkeby Sønderjylland deres nye Bianchi racercykler udleveret i Fri BikeShop i Sønderborg.

Her tages tilløbet til finindstillingen af racercyklen.

Her tages tilløbet til finindstillingen af racercyklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det betyder ikke, de er 30 nye på holdet år, fordi der er et par af de garvede, der mener, de trænger til ny cykel”, siger Kim Grønning fra Fri BikeShop til SønderborgNYT.

Når ryttere søger om at blive en del af Team Rynkeby, så betaler de selv de udgifter, der er til træningen op til Paristuren – ligesom de dækker de udgifter, der er på turen ned gennem Europa. Og for nye betyder det, der også lige skal købes en holdcykel.

“Når cyklen, sko og tøjet er på plads, så er der nogle, der køber indlæg til julene, så punkteringer bliver mere sjældne. Der købes sokker, olie og alt muligt”, siger Kim Grønning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og indlægger til dækkene er en god investering. For et par år siden havde 50 mand sammenlagt 14 punkteringer på turen til Paris”, siger træningsansvarlig Poul Feddersen.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Stigende energiforbrug i Sønderborg-virksomhederne under Corona-pandemien

22. juni 2021 Samfund

Sønderborg virksomhedernes samlede energiforbrug steg i 2020 med 6 procent, og det er især virksomheder med gas i fremstillingsprocessen, der har haft en stigning i energiforbruget. Det viser den nyligt offentliggjorte Monitoreringsrapport for CO2-udledningen i Sønderborg-området for 2020. Den gode nyhed er, at virksomhedernes CO2-udledning siden 2007 er reduceret til 97.030 tons CO2,men det stigende […]

Læs mere...