Team Rynkeby skal på Tour i Danmark

9. juni 2021 Sønderborg

Når der cykles i et fint tempo – kun afbrudt af punkteringer – så brændes der en del kalorier af. Og det skete også for del lokale Team Rynkeby-hold på tirsdagens cykeltur. Altså skulle der ‘tankes’ igen.

“Vi havde takket ja til en invitation fra Heidi Frederikke Jørgensen, der havde inviteret os til at tage et ‘pitstop’ og få en is i Promenaden ved havnen”, siger holdkaptajn Jan Petersen til SønderborgNYT.

Han fortæller videre, at cykelholdet er tæt på at være i tour-form.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har trænet indendørs hele vinteren og da foråret kom, begyndte vi at cykle på landevejene. Desværre skal vi ikke til Paris, fordi Corona-epidemien jo ikke er ovre. I stedet kører vi rundt i Danmark”, siger Jan Petersen.

Holdet består af 70 personer.

“Der er 56 ryttere og 14 på service-teamet”, siger holdkaptajnen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...