Teater på gadens fliser sidst på ugen

11. august 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Danmarks Internationale Gadeteater Festival laver atter løjer, fest og farver i Sønderborg på sin turné gennem syv danske byer. Hold øjne og ører åbne 15. og 16. august.

Mænd med fiskebowle (inklusive ægte, levende fisk i) fortaber sig i menneskemyldret på Perlegade. Efter dem kommer en tre meter høj løve på cykel. Dagen efter viser fire mavesure ”grannies”, at pensionister også har ret til at gå grassat.
Danmarks Internationale Gadeteater Festival indtager i næste weekend atter Sønderborgs fliser og asfalt. Festivalen, der har nogle af Europas dygtigste artister og grannies-1entertainere i stald, blev sidste år så vel modtaget af sønderborgerne, at den kommer tilbage i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Les Aquamens2

Løve på tre meter

Løjerne på højt plan koncentrerer sig i området mellem Rønhaveplads og Rådhustorvet med et par afstikkere omkring havnen og slottet til Sønderbro, pladsen ved Rytterstatuen.
Fredag er der underholdning for alle pengene fra middagstid til 18.30. Her vil danske Sofie Krog vise sit dukketeater Diva, mens man selv bliver et med hændelserne i spanske Titeritus interaktive installation med store dukkefører-hænder. Franske Les Aquamens (da: vandmændene) er fyrene indhyllet i fiskebowle, efterfulgt af franske Le Lion og de belgiske flamenca-folk, Anda la Banda.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Gamle, sure bedster

Programmet lørdag kører klokken 13 – 17. Her skal man se sig for, når de østrigske styltekunstnere fra Theatre Irrwisch kan finde på lidt af alt, der sagtens kan inkludere lejligheder på 1. sal og kapring af busser. Svenske 29 Props agerer kluddermor i deres anderledes jonglørshow, tyrkiske Perfect Integration forsøger lettere uheldige at integrere sig i Danmark, mens fire, sure bedster er onde i sulet over alt det nymodens skrammel. Klokken 17 slutter spanske Stradivarias festivalen af med et brag af en koncert på Sønderbro.

Artiklen fortsætter under annoncen

Programmet er for alle. Der er gratis adgang til alle forestillinger. Læs mere her

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...