Teknik, By og Boligudvalget har kigget på lokalplaner

Arkivfoto
Arkivfoto
12. juni 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

På mødet i Teknik, BY og Boligudvalget er der behandlet lokalplaner og når nu der mangler boliger, så synes udvalgsformand Kirsten Bachmann, at det er godt, der laves plads til mere byggeri.

”Det er især boliger til unge mennesker og så til ældre, der vil flytte fra villaen til noget mindre, som helst skal ligge i lokalområdet, der er brug for. Flere efterlyser lejeboliger”, siger udvalgsformanden.

”Vi mangler boliger i Sønderborg, og området Ved Skellet, hvor der tidligere har været børnehave, ligger jo midt i et boligkvarter, og vi mener godt, at det nye boligbyggeri kan passes ind i omgivelserne”, siger Venstres udvalgsmedlem Tage Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der er kommet 10 høringssvar, og nogle af dem har ført til nogle mindre ændringer, men der er nok stadig nogen, der synes, at byggeriet bliver for højt, selv om det ikke bliver væsentlig højere end de omkringliggende boliger”, siger han og fortæller, der også skal bygges ved kasernen.

”Det har jo i mange år været planen, at der skulle være boliger på Kasernens tidligere sportsplads, og nu er vi endelig klar til at gå i gang med planlægningen.

Der er lagt op til at der må bygges i flere etager, men med mange høje bygninger i nabolaget, mener vi godt at det kan passes ind, og hvis huslejen kan holdes på et fornuftigt niveau, vil det sikkert blive nogle attraktive boliger.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...