Teknik- og Miljøudvalgets politikere er i tættere dialog med borgerne

3. april 2019 Politik

Flere borgermøder, tidlig vurdering og screening af ansøgninger, møder med naboer til nye projekter eller interessenter i naturen. Det er nogle af metoderne, som Teknik- og Miljøudvalget satser stærkere på i en indsats for at træffe de rette beslutninger.

Borgerne ser ud til at tage godt imod den fremstrakte hånd, skriver kommunen.

”Jeg er stor tilhænger af dialog med borgerne. Det er borgerne, der kender deres omgivelser bedst og dem, der skal leve med evt.

Artiklen fortsætter under annoncen

ændringer. Min oplevelse er, at vi får de bedste løsninger i tæt dialog og god forståelse med hinanden, og jeg møder også tit borgere, der siger, at de føler sig godt tilpas med at blive orienteret og spurgt”, siger Aase Nyegaard, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

”Vi inviterede naboerne til JF-grunden til informationsmøde tidligt i processen. Og de, der ønskede at søge puljerne til bystrategierne, har vi inviteret til møder, hvor vi kunne hjælpe dem med at kvalificere deres ansøgninger. På borgermødet i Nybøl forleden, hvor vi fortalte om det nye boligområde, kom en borger hen og sagde, at de var rigtig glade for at blive hørt i processen. Jeg er sikker på, at det er den rette måde at gøre tingene på, og derfor investerer vi også gerne tiden i det”, siger Aase Nyegaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk