Teknik- og Miljøudvalgets politikere er i tættere dialog med borgerne

3. april 2019 Politik

Flere borgermøder, tidlig vurdering og screening af ansøgninger, møder med naboer til nye projekter eller interessenter i naturen. Det er nogle af metoderne, som Teknik- og Miljøudvalget satser stærkere på i en indsats for at træffe de rette beslutninger.

Borgerne ser ud til at tage godt imod den fremstrakte hånd, skriver kommunen.

”Jeg er stor tilhænger af dialog med borgerne. Det er borgerne, der kender deres omgivelser bedst og dem, der skal leve med evt. ændringer. Min oplevelse er, at vi får de bedste løsninger i tæt dialog og god forståelse med hinanden, og jeg møder også tit borgere, der siger, at de føler sig godt tilpas med at blive orienteret og spurgt”, siger Aase Nyegaard, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi inviterede naboerne til JF-grunden til informationsmøde tidligt i processen. Og de, der ønskede at søge puljerne til bystrategierne, har vi inviteret til møder, hvor vi kunne hjælpe dem med at kvalificere deres ansøgninger. På borgermødet i Nybøl forleden, hvor vi fortalte om det nye boligområde, kom en borger hen og sagde, at de var rigtig glade for at blive hørt i processen. Jeg er sikker på, at det er den rette måde at gøre tingene på, og derfor investerer vi også gerne tiden i det”, siger Aase Nyegaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Uncategorized

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Uncategorized

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...