The Hearthland Session med Green Forest Pipe Band

1. oktober 2014 Kultur

Green Forest Pipe Band skal på scenen i Alsion den 23. november, hvor musikarrangementet The Hearthland Session er på programmet mellem 14 og 17.green forest

Bandet, med rødder i Sønderborg, blev grundlagt november 2013. Hovedparten af musikerne har mellem 7 og 10 års erfaring på deres respektive instrument, det være sig sækkepibe eller tromme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dog ikke tilfældet for bandets musikalsk ansvarlige, Pipemajor David Kelly.

Han har gennem 36 år spillet sækkepibe og derved tilegnet sig nogle færdigheder som andre kun kan drømme om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har gjort karriere ved det britiske militær, hvor han uddannede sig til Pipemajor og underviser. Tre gange har han spillet som solopiper ved Edinbourgh Tattoo. Det er naturligt for bandet at det er David, der lægger linien for kvalitet og læring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Green Forest Pipe Band har især to fokuspunkter, et velfungerende foreningsliv hvor medlemmerne trives og udvikling af den musikalske kvalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...