The Hearthland Session med Green Forest Pipe Band

1. oktober 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Green Forest Pipe Band skal på scenen i Alsion den 23. november, hvor musikarrangementet The Hearthland Session er på programmet mellem 14 og 17.green forest

Bandet, med rødder i Sønderborg, blev grundlagt november 2013. Hovedparten af musikerne har mellem 7 og 10 års erfaring på deres respektive instrument, det være sig sækkepibe eller tromme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dog ikke tilfældet for bandets musikalsk ansvarlige, Pipemajor David Kelly.

Han har gennem 36 år spillet sækkepibe og derved tilegnet sig nogle færdigheder som andre kun kan drømme om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har gjort karriere ved det britiske militær, hvor han uddannede sig til Pipemajor og underviser. Tre gange har han spillet som solopiper ved Edinbourgh Tattoo. Det er naturligt for bandet at det er David, der lægger linien for kvalitet og læring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Green Forest Pipe Band har især to fokuspunkter, et velfungerende foreningsliv hvor medlemmerne trives og udvikling af den musikalske kvalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...