The street is ours – Spansk gadeteater på Rønhaveplads

21. august 2015 Kultur

top-frAlways Drinking Marching Band er en gruppe bestående af musikere, skuespillere, teknikere, dansere, værtshuspoeter og mange andre. De har optrådt i gaderne siden 1997, både i Spanien og resten af Europa, men også i Asien, Afrika og Amerika.
Deres navn henviser til Middelhavets livsstil, som omfatter socialt samvær med venner på gader og pladser, at drikke øl og spise tapas – og således “Always drinking…”

Artiklen fortsætter under annoncen

Med showet The Street is Ours, blev gruppen professionel og snart en velkendt reference blandt verdens gadeorkestre. Mange priser er blevet givet til dette show, som efterhånden har rejst rundt omkring i verden med mere end 250 forestillinger.

Gruppen optrådte i fredags på Rønhaveplads i Sønderborg, i forbindelse med Danmarks Internationale Gadeteater Festival, der blev afholdt i Sønderborg Torsdag og Fredag.

 

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...