The street is ours – Spansk gadeteater på Rønhaveplads

21. august 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

top-frAlways Drinking Marching Band er en gruppe bestående af musikere, skuespillere, teknikere, dansere, værtshuspoeter og mange andre. De har optrådt i gaderne siden 1997, både i Spanien og resten af Europa, men også i Asien, Afrika og Amerika.
Deres navn henviser til Middelhavets livsstil, som omfatter socialt samvær med venner på gader og pladser, at drikke øl og spise tapas – og således “Always drinking…”

Artiklen fortsætter under annoncen

Med showet The Street is Ours, blev gruppen professionel og snart en velkendt reference blandt verdens gadeorkestre. Mange priser er blevet givet til dette show, som efterhånden har rejst rundt omkring i verden med mere end 250 forestillinger.

Gruppen optrådte i fredags på Rønhaveplads i Sønderborg, i forbindelse med Danmarks Internationale Gadeteater Festival, der blev afholdt i Sønderborg Torsdag og Fredag.

 

billede

24. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

Skolebestyrelsen til Alssund-Skolen er på plads

24. april 2024 Uddannelse

Der har hen over foråret været valg til den nye skolebestyrelse, der officielt tiltræder den 1. august, på Alssund-Skolen. Den nye skolebestyrelse blev valgt ved fredsvalg og består af nuværende bestyrelsesmedlemmer fra skolebestyrelserne på både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen samt et enkelt nyt medlem. Bestyrelsen består af ni medlemmer, der fordeler sig med fem medlemmer fra […]

Læs mere...