The street is ours – Spansk gadeteater på Rønhaveplads

21. august 2015 Kultur

top-frAlways Drinking Marching Band er en gruppe bestående af musikere, skuespillere, teknikere, dansere, værtshuspoeter og mange andre. De har optrådt i gaderne siden 1997, både i Spanien og resten af Europa, men også i Asien, Afrika og Amerika.
Deres navn henviser til Middelhavets livsstil, som omfatter socialt samvær med venner på gader og pladser, at drikke øl og spise tapas – og således “Always drinking…”

Artiklen fortsætter under annoncen

Med showet The Street is Ours, blev gruppen professionel og snart en velkendt reference blandt verdens gadeorkestre. Mange priser er blevet givet til dette show, som efterhånden har rejst rundt omkring i verden med mere end 250 forestillinger.

Gruppen optrådte i fredags på Rønhaveplads i Sønderborg, i forbindelse med Danmarks Internationale Gadeteater Festival, der blev afholdt i Sønderborg Torsdag og Fredag.

 

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...