Thom Jørgensen er Årets NB’er

12. november 2018 Kultur

At være en rigtig NB’er er en følelse og et tilhørsforhold, som gør at man simpelthen ikke kan lade vær med at give en hånd, når klubben har brug for det og at man gør det med glæde.

Det passer indiskutabelt på Thom Jørgensen og foruden at give en hånd med, så tager han altid gerne ansvar. Lige fra begyndelsen af sin frivillige karriere i NB, har han været utrolig initiativrig og i starten måtte han ind i mellem ”bremses”. Men det vendte han som regel til noget positivt: nemlig ved at komme med en endnu bedre idé.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem de seneste ni år er han gået forrest og det i mange henseender i Nord-Als Boldklub. Således har Thom Jørgensen været foregangsmand og initiativtager til meget i klubben og heraf kan bl.a. nævnes: Sørget for at alle klubbens hold har fået nyt spillersæt gennem de seneste tre år, sat gang i kampprogrammet som siden 2010 er blevet solgt ved klubbens 1 holds kampe, idémand til NBs nuværende sponsoraftale med OK benzin, sørget for skabe i kælderen, foregangsmand for nye arbejdsgange ved Fest i By og han er den seneste ungdomstræner for et U17 hold i klubben, skriver Nord-Als Boldklub til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubben kommer først

Både på og udenfor banen er Thom Jørgensen en fighter, som altid knokler og kæmper alt, hvad han kan – også når det gør rigtig ondt.

Han tilsidesætter gerne sig selv, sin fritid og til tider sit helbred for at gøre klubben godt.

På banen har han, siden han vendte tilbage til NB for cirka 10 år siden, været en af dem man nødigt vil spille imod. Han har, som nævnt, altid tilsidesat sig selv og ofret sig for holdet og forsøgt at trække sine holdkammerater med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke kun på banen at Thom Jørgensen aldrig har sagt nej til det sure arbejde.

Han gerne tager en rengøringstjans og mange timers arbejde ved NB arrangementer som Fest i By, halbal eller andet.

Derudover har han som sponsorformand siden 2015 spadseret adskillige kilometer frem og tilbage og ud ind af forretninger for at indhente sponsorkroner til klubben.

I det arbejde er intet heller for småt. Han har hentet sponsorater på bolde, buketter, bilvaske og ikke mindst indhentet store beløb, som er kommet alle hold i klubben til gode i form af nyt spillertøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Igennem netop den store sponsorjagt er han blevet et kendt og respekteret ansigt i såvel NB som i Nordborg og omegn.

Thom Jørgensen er en rigtig foreningsmand med en masse energi, hjertet på rette sted og så gør han altid sit arbejde ordentligt.

Medlemmerne har stor respekt for hans person og hans arbejde i Nord-Als Boldklub.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...