Thomas Bjørn-Lüthi klar med volleyevent.dk

6. februar 2015 Erhverv

350 kilometer er ingen afstand for den sønderjyske iværksætter Thomas Bjørn-Lüthi, når der skal startes nye projekter op. Trods hans lille iværksættervirksomheds placering i Sønderborg, er det lykkes at få et samarbejde op at stå med Dansk Volleyball Forbund i Brøndby på Sjælland.

Vollyeypigerne Anna-Kaisa Lachenmeier og Maja Joensen  ved lokalt stævne.

Vollyeypigerne Anna-Kaisa Lachenmeier og Maja Joensen ved lokalt stævne.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Arkivfoto.

”Målet med samarbejdet er, at vi skal hjælpe Dansk Volleyball Forbund med at udvikle og gennemføre større volleyball events.

Artiklen fortsætter under annoncen

Håbet er, at det kan gøre sporten mere populær og skaffe flere medlemmer til klubberne,” siger Thomas Bjørn-Lüthi, der er tilknyttet som ekstern Event Manager.

Volleyevent hedder det nye koncept, som Dansk Volleyball Forbund og Thomas Bjørn-Lüthi lancerede den 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

januar. Det er blot fire måneder efter FBL Management blev dannet. I den periode har Thomas Bjørn-Lüthi allerede været event manager på Dansk Volleyball Forbunds nye Final Four weekend i pokalturneringen og Dansk Volleyball Galla, begge afholdt december 2014.

Volleyevent er win-win

Thomas Bjørn-Lüthi har været med til at udvikle forretningskonceptet bag volleyevent.dk og skal fremadrettet hjælpe Dansk Volleyball Forbund med at markedsføre, administrere og gennemføre konceptet som ekstern konsulent.

Thomas Bjørn-Lüthi.

Thomas Bjørn-Lüthi.

Volleyevent giver virksomheder mulighed for at arrangerer et nyt, anderledes og socialt event, både overfor medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

“I hyggelige omgivelser, mellem parasoller, pavilloner og opbyggede loungeområder, spilles der en volleyballturnering deltagerne imellem,” siger Thomas Bjørn-Lüthi.

Konceptet giver virksomhederne en ny mulighed for at planlægge et medarbejderarrangement, hvor der er plads til, at alle kan hygge sig og være en del af fællesskabet.

”I min tid som Oplevelseschef i Danfoss Universe fik jeg ofte henvendelser fra virksomheder om at designe eller arrangere 3-5 timers aktiviteter eller frirum for virksomhedens kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan virksomhederne nu få med Volleyevent,” siger Thomas Bjørn-Lüthi.

Det fleksible koncept gør, at en Volleyevent kan laves både i idrætshallen, på græsplænen, på stranden eller en tom lagerhal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Læs mere på www.volleyevent.dk

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Gråsten, Frivillige

KGGOs formand tog glad imod OK-penge i Gråsten

22. april 2021 Gråsten

Torsdag mødte Svend Schütt, som er formand for KGGO op i SuperBrugsen i Gråsten, hvor uddeler Jesper Thomsen stod klar med 2931,25 kroner, der skal sættes ind på KGGOs konto. Pengene kommer fra OK-benzin. “Pengene skal nemlig ikke bruges nu, fordi vi er i gang med at spare op til en bus, så vi kan […]

Læs mere...