Thomas Bjørn-Lüthi klar med volleyevent.dk

6. februar 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

350 kilometer er ingen afstand for den sønderjyske iværksætter Thomas Bjørn-Lüthi, når der skal startes nye projekter op. Trods hans lille iværksættervirksomheds placering i Sønderborg, er det lykkes at få et samarbejde op at stå med Dansk Volleyball Forbund i Brøndby på Sjælland.

Vollyeypigerne Anna-Kaisa Lachenmeier og Maja Joensen  ved lokalt stævne.

Vollyeypigerne Anna-Kaisa Lachenmeier og Maja Joensen ved lokalt stævne. Arkivfoto.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Målet med samarbejdet er, at vi skal hjælpe Dansk Volleyball Forbund med at udvikle og gennemføre større volleyball events. Håbet er, at det kan gøre sporten mere populær og skaffe flere medlemmer til klubberne,” siger Thomas Bjørn-Lüthi, der er tilknyttet som ekstern Event Manager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Volleyevent hedder det nye koncept, som Dansk Volleyball Forbund og Thomas Bjørn-Lüthi lancerede den 2. januar. Det er blot fire måneder efter FBL Management blev dannet. I den periode har Thomas Bjørn-Lüthi allerede været event manager på Dansk Volleyball Forbunds nye Final Four weekend i pokalturneringen og Dansk Volleyball Galla, begge afholdt december 2014.

Volleyevent er win-win

Thomas Bjørn-Lüthi har været med til at udvikle forretningskonceptet bag volleyevent.dk og skal fremadrettet hjælpe Dansk Volleyball Forbund med at markedsføre, administrere og gennemføre konceptet som ekstern konsulent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Thomas Bjørn-Lüthi.

Thomas Bjørn-Lüthi.

Volleyevent giver virksomheder mulighed for at arrangerer et nyt, anderledes og socialt event, både overfor medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

“I hyggelige omgivelser, mellem parasoller, pavilloner og opbyggede loungeområder, spilles der en volleyballturnering deltagerne imellem,” siger Thomas Bjørn-Lüthi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konceptet giver virksomhederne en ny mulighed for at planlægge et medarbejderarrangement, hvor der er plads til, at alle kan hygge sig og være en del af fællesskabet.

”I min tid som Oplevelseschef i Danfoss Universe fik jeg ofte henvendelser fra virksomheder om at designe eller arrangere 3-5 timers aktiviteter eller frirum for virksomhedens kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere. Det kan virksomhederne nu få med Volleyevent,” siger Thomas Bjørn-Lüthi.

Det fleksible koncept gør, at en Volleyevent kan laves både i idrætshallen, på græsplænen, på stranden eller en tom lagerhal. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere på www.volleyevent.dk

 

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...