Thomas Skov sendte Lyngvild ned på 2. pladsen

12. juli 2013 Uncategorized

Der var ligesom ikke den store udfordring om at få en fin placering i en speciel ringriderdyst fredag. Og Jim Lyngvild erklærede straks efter dysten var afgjort, at en 2. plads faktisk ikke er ringe.

Der er bare lige det lille men: Der deltog kun to ryttere.

Ingen af de to er ryttere, så det er bestemt en udfordring at dyste mod hinanden i ringridning efter blot en lille times træning og masser af gode råd.

Dysten er sat i stand i et samarbejde mellem Ringriderkomiteen og DR – og tv-konceptet handler om, at de to kendisser udfordrer hinanden på forskellig vis.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der rides gennem galgerne ti gang og den der tager flest ringe er vinder, lød det fra en DR-medarbejder.

Og flest ringe gik til Thomas Skov, der havde en fantastisk taktik, Galop hen til ringen og så stod hesten nærmest stille.

Se billeder fra 2-mands-dysten: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.515116515222208.1073741833.429473540453173&type=1

 

Skrevet af: Ole [email protected]
10. december 2023 Kultur, Sønderborg

Masser af familier så deres børn optræde i Så’ det Jul i Alsion

10. december 2023 Kultur

Både lørdag og søndag eftermiddag havde alle børnene fra Sønderjysk Pigekor og Drengekor deres familier siddende på tilskuerpladserne i Alsions koncertsal, så de kunne opleve korets årlige julekoncert. Balletbørnene fra Sønderjysk Danseakademi havde, som pige- og drengekoret, også opbakning fra deres familier – og de kunne bare sætte sig og nyde korene, som fik opbakning […]

Læs mere...
>