Tiden er ikke moden til shuttlebusser til turister

9. maj 2022 Politik
Udvalgsformand Kjeld Stærk.
Udvalgsformand Kjeld Stærk.

I budgetaftalen er der sat penge af til et forsøg med gratis shuttlebuskørsel til gavn for turister. Men det kommer ikke til at ske, har Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst besluttet efter en drøftelse om sagen.

”Vi har respekt for, at det tidligere Byråd ønskede at lave et forsøg med shuttlebus for turister i Sønderborg. Men vi står på nuværende tidspunkt ikke med den ide, der brænder igennem, og som er moden til at binde penge i halen af”, siger udvalgsformand Kjeld Stærk i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næstformand Bjørn Allerelli Andersen bakker op.

”Ideen i sig selv er god nok, for vi vil gerne give turisterne gode muligheder, men vilkårene har ændret sig. Det er ikke det samme som at sige, at ideen er helt død og begravet, for det kan godt tænkes, at den tages op om nogle år, hvis vilkårene ændrer sig”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...