Til Sommerrevyens første to uger er der 171 billetter tilbage ud af 5500

29. april 2017 Kultur

Efter at Johnna og Leif Maibom i marts måned offentliggjorde, at de fra november 2017 gradvist sælger Sønderborg Sommer Revy til Jeanne Boel og Klaus Kristensen, er der kommer endnu mere fart på billetsalget til dette års forestilling.

Det kan måske også skyldes, at Leif Maibom ved samme lejlighed også meddelte, at dette års revy bliver hans sidste på scenen i Sønderborg – og dermed også et farvel til hans trofaste følgesvend Thorleif.

“Og det er altså ikke nogen hovsa-beslutning”, siger Leif Maibom i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Da vi i september 2016 præsenterede dette år revyhold, var det med foto, logo og titel på revyen. Og titlen – ’Når enden er go´ – var jo ikke bare en tilfældig titel, men netop valgt, fordi jeg vidste, at 2017 ville blive min sidste sæson på scenen. Og rigtig, rigtig mange vil åbenbart meget gerne sige farvel til Leif Maibom og Thorleif, og det har altså i den grad haft indvirkning på billetsalget”.

Super billetsalg

Salget har hele tiden ligget 300-400 billetter foran sidste års salg, men efter offentliggørelsen er det gået meget, meget stærkt med at sælge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forsalget nu ligger 1400-1500 foran sidste års salg, hvor revyen endte med at stige i det samlede publikumstal i forhold til året før.

De tre forpremiere og premieren er totalt udsolgte.

I hele 1. spilleuge – uge 23 – er der i alt 74 billetter tilbage  – ud af 2500.

I hele 2. spilleuge – uge 24 – er der i alt 97 billetter tilbage ud af 3000 billetter.

Revyen har premiere lørdag den 3. juni og spiller frem til og med lørdag den 29. juli.

Der er i alt sat 44 forestillinger på, men der er mulighed for at forlænge revyen med en ekstra spilleuge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prøverne på revyen er startet i København og det tekniske personale rykker den 1. maj ind på scenen i på Sønderborg Teater for på rekordtid at bygge hele scenografien op.

“Og ja – vi er på jagt efter den perfekte Trump-paryk, så vi har besøgt adskillige landmænd, der plejer at ha´ høstakke stående”, siger Leif Maibom.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...