Tilbud: Billigst at købe koncert-billet til En Søndag på Als nu

6. maj 2014 Kultur

Den 24. august kan man opleve Jesper Lundgaard, Christoffer Brodersen, Susanne Elmark, Jette Torp og Birthe Kjær med The Feel Good Band og et kor – alt sammen for 295 kroner plus gebyr, hvis man husker at købe sin billet inden den 15.

Artiklen fortsætter under annoncen

maj.

Det er den 14. udgave af  En Søndag på Als, finder som altid sted i den smukke Augustenborg Slotspark, og igen i år er der mulighed for at opleve koncerten sammen med familie, venner og bekendte.

Birthe Kjær kommer til Als på en søndag med tørvejs-tradition.

Birthe Kjær kommer til Als på en søndag med tørvejs-tradition.

Arrangementet har også vist sig at være velegnet til f.eks. personaleforeningens årlige sommerudflugt. Og det er værd at nævne, at koncerten endnu ikke har oplevet regnvejr.

SMUK – Slesvigske Musikkorps – er igen den musikalske rygrad for Alskoncerten. Danfoss Orkestret – det 38 mand store lokale brass band under ledelse af dirigent, John Frederiksen er også en fast del af programfladen til Als koncerterne og starter dagen for fuld udblæsning. Og endelig kommer der et stor spændende mandskor som offentliggøres senere, ligesom Sønderborg Harmonikaklub spiller for publikum ved indgangen først på dagen.

Køb billet her: http://alskoncert.dk/?id=5&hmenu=5

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk