Tilflytternetværkets Dansk Café søger frivillige sproghjælpere

13. februar 2019 Sønderborg

Det kan være svært at få den perfekte, danske udtale, når modersmålet er et andet. Derfor vil Tilflytternetværk Sønderborg nu åbne en Dansk Café, hvor internationale tilflyttere kan forbedre deres danskkundskaber gennem samtale med danske, frivillige sproghjælpere.

Tilflytternetværket søger lige nu flere danske sproghjælpere, som vil være med til at møde mennesker fra hele verden og hjælpe dem med at lære og uddybe deres danskkundskaber.

Dansk Caféen startede op den 2 februar og er åben én gang om måneden. Næste Café er den 16 marts fra klokken 13.30 til 15.30 på SDUs Universitetsbibliotek i Alsion.

Cafeen er en fællesindsats mellem Tilflytternetværket, SDU i Sønderborg og Sønderborg Kommunes Tilflytterservice.

Interesserede frivillige kan kontakte tilflytternetværket ved at sende en mail til biblioteksleder hos SDU, Najmeh Shaghaei, på nas@bib.sdu.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...