Tina Dickow og Steffen Brandt i Alsion

3. november 2015 Kultur

Sidst Tina Dickow og Steffen Brandt turnerede sammen og gæstede Sønderborg var i 2009, og under parolen ”Alene Sammen Igen” går Dickow og Brandt den 10. marts 2016 igen på scenen i Alsion og optræder både sammen og hver for sig, med solo numre og duetter.Dickow_Brandt_300

Artiklen fortsætter under annoncen

Når de optræder sammen, opstår der en særlig magi, som løfter dem begge, fordi de to sangere klæder hinanden utroligt godt.

Deres kommende fælles turné er svaret på et stort ønske fra deres fans om at give en række akustiske koncerter sammen, skriver Kultur i Syd i en pressemeddelelse.

Tina Dickows fine og sofistikerede arrangementer vil sammen med Steffen Brandts underfundige lyrik mane til både eftertænksomhed og fordybelse, og give publikum en koncertoplevelse af de større.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget er i fuld gang og halvdeken er allerede væk.

Køb din billet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...