Tirsdag var der flere trafikuheld

13. december 2023 112 Skrevet af: Ole Kæhler

På Søndre Landevej ved Violvej kom der tirsdag morgen omkring klokken 08:15 en bilist kørende med lav hastighed.

“Han bemærker ikke, at bilen foran ham bremser farten ned og ryger op i røven på ham – og den forankørende ryger så op bagi den næste bil”, siger Kjeld Jørgensen fra det lokale politi.

“Vi sender en hilsen til bilisten, der kørte bagerst, en lokal mand på 19 år”.

Uheld på motorvejen

Det næste uheld skete på motorvejen, hvor der holdt en hvid VW Up i nødsporet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Bilisten i nødsporet kørte pludselig ud på kørebanen uden at se sig for og det gør, at en anden bilist må dreje kraftigt på rattet for ikke at ramme den hvide bil og lander i rabatten. Den 44-årige mand fra Sønderborg, som kørte i rabatten, fik skader i hovedet og blev kørt til sygehuset.

Hvis der er nogen, som så uheldet eller har et bud på, hvem føreren af den hvide VW Up er, så vil politiet gerne have, at de ringer på telefon 114 og fortæller det.

Kørte cyklist ned

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag eftermiddag kom en 69-årig mand fra Sønderborg kørende i bil på Ringgade og i krydset ved Sundsmarkvej svinger han til venstre.

“Men han havde overset en cyklist, som derfor bliver kørt ned”, siger Kjeld Jørgensen fra politiet.

Cyklisten blev kørt til kontrol på sygehuset.

Kørte over for rødt

Tirsdag omkring klokken 18:30 kørte en 38-årig mand fra Sønderborg over for rødt lys i krydset ved Grundtvigs Allé og B.S. Ingemannsvej.

“Han rammer en anden bil, så ham sender vi en bøde”, siger Kjeld Jørgensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var ingen personskader i forbindelse med uheldet.

Bilist kørte over en fod

Tirsdag aften kørte en bil hen over den ene fod på en 43-årig kvinde, der var på vej over et fodgængerfelt på Ringvej på Nordals.

“Bilisten kørte bare videre derfra, så vi vil gerne have hjælp til at finde ejeren af den lysebrune BMW”, siger Kjeld Jørgensen fra politiet i Sønderborg. Politiet træffes på telefon 114.

Kvinden fik ingen skader.

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...