Tirsdagens indbrud

15. juni 2016 112

I eftermiddagstimerne tirsdag blev der stjålet en lille pung fra et kontor hos Korff Bilcenter i Guderup. Pungen indeholdt et større kontantbeløb.

I Nørager blev døren til et kælderrum sparket op. Her er det ikke opgjort, hvad der blev stjålet, men kælderrummet var grundigt gennemrodet.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Tirsdag kort før midnat kom en tyv ind gennem et åbentstående vindue i et hus på Violvej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husets beboer vågnede og råbte på sit barnebarn, der også var i huset. Råberiet fik tyven til at stikke af  og han tog en pung og en toilettaskemed sig.

“Da politiet kørte ud i området traf de tre unge mænd i alderen 16-19 år, alle fra Sønderborg. De var synligt nervøse og kunne ikke forklare, hvad de lavede i området. De blev visiteret og deres bil, der holdt i nærheden, blev ransaget, men der blev ikke fundet noget belastende i forbindelse med tyveriet”, siger vicepolitikommissær Peter Baum.politi3

På Hjortevej opholdt en 45-årig kvinde sig i et tilstødende rum, da en tyv – lige over midnat – gik ind i entreen og køkkenet i huset. Her blev der stjålet en grå dametaske og en mobiltelefon. Tyven blev skræmt væk af husets hund.

Kort efter gik en tyv ind gennem en åbentstående terrassedør i et andet hus på Hjortevej. Tyven har været i forskellige rum og der blev stjålet en dåse der indeholdt forskellige knapper. Husets 59-årige beboer så den en gerningsmand, der vurderes at være 20 år gammel, 170-180 cm høj og almindelig af bygning. Han har kraftigt mørkt hår og var iført mørkt tøj.

På Johannes Ewalds Vej kom tyven også ind gennem en ulåst terrassedør. Her blev der stjålet to frakker og en taske. Tyven stak af da han blev opdaget.

Kl. 01:15 traf politiet to mindreårige drenge på 13 og 14 år i området ved Kløvermarken. De luskede rundt i området og politiet kontaktede dem og konfronterede dem med tyverierne. Der var ikke noget, der viste, at de havde været involveret i dem, men politiet valgte alligevel at køre drengene hjem til forældrene.

“På grund af deres alder og tidspunktet de gik rundt på, bliver de inviteret til en såkaldt ”bekymringssamtale” hos politiet”, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk