Tjen penge til foreningen eller klassen: Hjælp Lions med at sælge rabatkuponer

20. januar 2022 Sønderborg

Lions Sønderborg donerer hver år omkring 150.000 kroner til humanitært arbejde primært i Sønderborg-området.

En stor del af pengene kommer gennem salg af rabatkuponhæfter og Lions Sønderborg vil meget gerne have foreninger, klubber og skoleklasser til at hjælpe med at sælge rabathæfterne.

2022-udgaven indeholder 40 rabatkuponer der byder på en samlet rabat på omkring 5000 kroner.

“Så er du en del af en forening, spejdergruppe eller en skoleklasse, der mangler penge til studietur, et stævne eller en lejr, så kan du både være med til at for hvert hæfte med rabatkuponer, som du sælger støtte få 20 kroner til klasse-, forenings- eller klub-kassen”, siger Frode Sørensen fra Lions.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interesseret?

“Kom og få en snak om mulighederne – vi er i Lions bog- og pladebutik Store Rådhusgade 5 i Sønderborg hver lørdag klokken 11:30-14:00”, siger Frode Sørensen tiloSønderborgNYT.

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...