Tjen penge til foreningen eller klassen: Hjælp Lions med at sælge rabatkuponer

20. januar 2022 Sønderborg

Lions Sønderborg donerer hver år omkring 150.000 kroner til humanitært arbejde primært i Sønderborg-området.

En stor del af pengene kommer gennem salg af rabatkuponhæfter og Lions Sønderborg vil meget gerne have foreninger, klubber og skoleklasser til at hjælpe med at sælge rabathæfterne.

2022-udgaven indeholder 40 rabatkuponer der byder på en samlet rabat på omkring 5000 kroner.

“Så er du en del af en forening, spejdergruppe eller en skoleklasse, der mangler penge til studietur, et stævne eller en lejr, så kan du både være med til at for hvert hæfte med rabatkuponer, som du sælger støtte få 20 kroner til klasse-, forenings- eller klub-kassen”, siger Frode Sørensen fra Lions.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interesseret?

“Kom og få en snak om mulighederne – vi er i Lions bog- og pladebutik Store Rådhusgade 5 i Sønderborg hver lørdag klokken 11:30-14:00”, siger Frode Sørensen tiloSønderborgNYT.

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...