To iværksættere skal sælge for millioner inden årsskiftet

25. september 2015 Erhverv

Målsætningen er fantastisk i det nystartede salgsfirma, SISCMA i Sønderborg.

Christian Matzen er klar til at rejse ud, mens Marc Bachmann, th, skal være "hjemmegående".

Christian Matzen er klar til at rejse ud, mens Marc Bachmann, th, skal være “hjemmegående”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal allerede i år ud og sælge 15-20 horisontale hættestrækkere for Frank Bruhn ApS, der bor i Smøl ved Broager”, siger Christian Matzen og Marc Bachmann til SønderborgNYT. Trods navnet på maskinen, så har den ikke det fjerneste med tøjindustrien at gøre. Det er en maskine, der kan pakke eksempelvis, døre, rockwoll, hårde hvidevarer og alt muligt andet ind, så det ikke skades og ridses under transporten fra fabrikken til butikker og kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye to-mands salgsfirma åbnede officielt den 14. september og bor midlertidigt hos Sønderborg Iværksætter Service i Forskerparken på Ellegaardsvej. Den første vare er – som nævnt – strækkemaskiner, der koster i omegnen af en million kroner stykket.

“Først af alt skal jeg rundt i Tyskland og fortælle om maskinen fra Frank Bruhn og derfra går turen til Holland og Belgien”, siger Christian Matzen. Senere kommer England og Irland på rejselisten.

“Og imens Christian Matzen rejser rundt og sælger maskiner, så sidder jeg hjemme i Sønderborg og samler trådene”, siger Marc Bachmann. Det er med til at sikre, at kunderne kommer til at opleve god service, at der altid er en person, som de kan få fat på”, siger Marc Bachmann.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ventede på rette produkt

“De seneste måneder har jeg gået og ventet på at finde det helt rigtige produkt, som jeg kan sælge i Europa – og der er sagt nej til adskillige. Produktet skulle jo passe ind i den verden, som jeg kender fra tidligere salgsjob – fordi det betyder, jeg ikke skal starte helt fra bunden”, siger Christian Matzen.

Det er en strikkemaskine, der har pakket flaskerne ind.

Det er en strækkemaskine, der har pakket flaskerne ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han og Marc Bachmann er sikre på, de har det helt rigtige produkt, nemlig strikkemaskinen.

“Så nu handler det om at komme ud og møde kunderne. Stå ansigt til ansigt på deres firmadresse eller på en messe”, siger Christian Matzen. han er ikke det mindste i tvivl om, at det bliver en succes for ham og Marc Bachmann, at de har åbnet SISCMA.

“Vi har kundenetværket og know-how – og så er vi også parat til at sælge andre varer, når vi er på farten. Hvis bare de har synergi med strikkemaskinerne, så kan vi sælge”, siger de to ildsjæle i SISCMA. De begge er sikre på, at de har forberedt sig rigtigt godt, så de kommer flot fra start som nyudklækkede virksomhedsejere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se en video med Frank Bruhns strækkemaskine HER

Den tid, som de to virksomhedsejere har brugt på at geare deres lille firma til at hente millioner hjem, har de vendt og drejet deres tanker og ideer med Sønderborg Iværksætter Service.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk