To listetyve stjal fra ældre

1. juli 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hos Fakta i Sønderborg forsøgte en 19-årig pige at forlade butikken uden at betale for en cacaomælk og noget hårpynt. Hun kan nu se frem til en bøde og en plet i straffeattesten, siger politiet.

På Drosselvej i Sønderborg hang der tøj til tørre og det fik en tyv øje på. Han stjal det hele.

På Friheds Allé rev en tyv en PH lampe ned fra væggen på en villa. Tyveriet skete torsdag formiddag imellem kl. 8:30 og 11.

Listetyv

På Humlehaven kom en mand torsdag kl. 13:10 ind i huset hos en 76-årig kvinde. Manden gik direkte ind og stjal en sparegris, som han tabte, da han løb fra stedet. Tyveriet skete imens den 76-årige var hjemme og hun var temmelig chokeret efter tyveriet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Påkjær i Nybøl forsøgte en tyv at rive en PH lampe ned fra væggen natten mellem onsdag og torsdag. Det lykkedes dog ikke.

På Rojumvej blev ruden i en terrassedør smadret og så kravlede en tyv indenfor. Hele huset blev gennemrodet, men det er endnu ikke opgjort, hvad der blev stjålet.

En listetyv mere

I en lejlighed på Hjortevej gik en tyv ind gennem en åben terrassedør og ind til en 70-årig kvinde der lå og sov i stuen. Tyven snuppede en taske der indeholdt en pung med kontanter og en mobiltelefon. Damen råbte op og gerningsmanden stak af fra stedet. Han beskrives som 180 cm høj og iført en grå hættetrøje.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...