To Sønderborg-spillere udtaget til det danske futsal-landshold

Mathias Andersen og Oskar Erihs. Foto: Pebbes billeder
Mathias Andersen og Oskar Erihs. Foto: Pebbes billeder
29. marts 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Mathias ’Matte’ Andersen og Oskar ’O’ Erichs er blevet udtaget til det danske futsallandshold.

Sønderborg har på det seneste været stærkt spillende, og her har Mathias Andersen og Oskar Erichs budt rigtig godt ind. Vores anfører, Mathias Andersen, har over hele sæsonen vist højt niveau og i seneste kamp mod Viborg lavede han fire mål. Unge Oskar Erichs har haft sit helt store gennembrud i denne sæson. Erichs har i de seneste to kampe lavet hele ni mål, og det på trods at han faktisk kun spillede en halvleg i sidste kamp, inden han udgik med en skade.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er begge spillere blevet belønnet for deres ihærdige indsats, og er udtaget til landsholdet, der samles i Hjørring den 11. – 14. april, skriver Sønderborg Futsal.

Det danske landshold har det seneste år vist sig godt frem, hvor det blandt andet er blevet til 5-5 mod Argentina, og efterfølgende har holdet vundet både Nordic Baltic Cup og et internationalt stævne i Malta.

Begge spillere kan opleves i Humlehøj Hallen på lørdag kl. 13:00, når der spilles kvartfinale i den danske liga mod Hjørring Futsal.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...