Tom Jones forventes at “go strong” i Mølleparken

1. juni 2015 Kultur
Tom Jones har bedåret kvinderne gennem hele 50 år.

Tom Jones har bedåret kvinder gennem hele 50 år.

Det er med stolthed Kultur i Syd præsenterer Tom Jones, der med sin helt specielle cocktail af hits, sceneshow og karisma fyrer den af fra det yderste af scenekanten i Mølleparken, Sønderborg. Ingen anden har som Tom Jones forstået at kombinere en fabelagtig sangstemme med charme, selvtillid og gennemslagskraft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er i år 50 år siden han som 25-årig brød igennem og begyndte at servere hit på hit, skriver Kultur i Syd i en pressemeddelelse.

Fremme i ’60erne

I de tidlige år var han kendt verden over for hits som ”It’s not unusual”, ”Delilah”, ”Green green grass of home” og ”Funny familiar forgotten feelings”. Hans fyldige, baritone stemme behøvede næsten ingen forstærker, når han croonede. Tom Jones er still going strong. Som tiderne har skiftet, er han fulgt han med og har produceret stribevis af nye hits i tidens populære stilarter.

Artiklen fortsætter under annoncen

År 2000 tog han atter en tur helt op ad hitlisterne med hittet ”Sex Bomb”, som nok mere end nogen anden titel karakteriserer Tom Jones. Sangen er i dag hans signatur sang, som han leverer overbevisende, kraftfuldt og med et kækt glimt i øjet. Med tiden er Tom Jones blevet en moden mand. Det giver blot endnu mere erfaring og et endnu større bagkatalog af sange, som publikum kan relatere til og synge med på.

Det Glade Vanvid

Midt i koncertområdet tilbydes en luksus middag med 4 serveringer af 3 af Danmarks dygtigste kokke med aperitif og minimum 5 vine ad libitum. Det er Brdr. Koch, der ruller ”Det Glade Vanvid” ud for alle koncertgæster.

Artiklen fortsætter under annoncen

VIP billetten giver både adgang til dette overflødighedshorn af en middag samt den efterfølgende koncert. Teltet placeres på toppen bag handocap tribunen.

Koncerten i Mølleparken er den eneste, Tom Jones giver her i landet i år. Sidste år gav han koncert i Randers og Odense. I år er det i Sønderborg, det foregår.

Hvis du ikke har sikret dig en billet, så gør det HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Vil du opleve lidt af hvordan en dirigent lærer sit job?

1. februar 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester byder nye unge dirigenter velkommen på podiet foran orkestret. Det sker, når orkestret samarbejder med Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og holder åben prøve for dirigentstuderende. “Det er vigtigt for orkestret at være med til at udvikle nye unge dirigenter”. siger musikchef for Sønderjyllands Symfoniorkester, Nikolaj Andersen. “Her lægger vi orkester til, så unge […]

Læs mere...