Topkamp i Ulkebøl: Sønderborg Inter møder København Futsal i semifinale

26. februar 2018 Kultur

Sønderborg Inter kan kalde sig ubesejret vinder af DBU Futsal Liga Vest 2017/2018.

Efter 14 kampe med en 11-3-0 statistik. En super bedrift af holdet som kun spiller sin 2. sæson i Danmarks bedste Futsal række

Førstepladsen giver adgang til slutspillets semifinaler og retten til hjemmebane, skriver Sønderborg Inter i en pressemeddelelse.

Sønderborg Inter møder de forsvarende Danmarksmestre fra København Futsal i semifinalen, fordi københavnerne sikrede sig 2. pladsen i Liga Øst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Semifinalen spilles på hjemmebanen SwipBox Arena ved Ulkebøl Hallen lørdag den 3. marts kl. 16:00.

Det bliver en svær opgave, fordi Final4/Slutspillet er domineret af holdene i Øst Ligaen og det ses også på, at mesterholdet siden Ligaens start i 2007 har været fra Øst Ligaen.

Sønderborg Inters semifinalemodstander har vundet mesterskabet tre gange i 2017, 2014 og 2012 og har en del landsholdsspillere i truppen.

Sønderborgspillerne er klar og topmotiverede på udfordringen og derfor opfordres sønderborgenserne til at komme ud i hallen og bakke op og opleve Futsal på topplan i Ulkebøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...