Torben Klitbo nød aftenen i Bistro Grand-Mére

18. maj 2020 112

Mandag havde Torben Klitbo en fantastik aften i den nye Bistro Grand-Mére i Sønder Havnegade i Sønderborg, hvor der for allerførste gang blev taget imod gæster. En dag som restauratøren havde glædet sig virkeligt meget til.

“Der er pænt med gæster her til aften og i morgen bliver det solskin, så vi kan få gang i vores udendørsservering. Det er bare skønt endelig at åbne”, siger restauratør Torben Klitbo til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har stedet sammen med Michel og Daniel Tataro.

Bistro Grand-Mére er på ingen måde blot en filial af brødrenes Bella Italia i Lille Rådhusgade.

“Det er et sted med fransk køkken og det manglede Sønderborg. Bistro Grand-Mére byder på klassiske franske retter”, siger Torben Klitbo, som er vokset op i Øster Sottrup og har gået i folkeskole med Michel Totaro.

På bistroen føler man sig hensat til en fransk bistro i Paris eller en lille beværtning i Lyon, hvor lokale mænd og damer for en stund nyder et kærkomment hvil og fortaber sig i gryderetter, rødvin og røverhistorier, skriver ejerne på hjemmesiden og fortsætter:

Udenfor har bistroen en hyggelig, afslappet atmosfære med klassiske caféstole og runde borde på fod. Den kan kendes på en grønstribede markise, der står flot til vandet. Indenfor forsætter hyggen og den grønne farve.

Du kan læse mere om det nye spisested her på bistroens hjemmeside.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk