Tordenskjolds Soldater spiller i Kultursalen

7. september 2015 Kultur

Nu går efterårssæsonen ind med ny musik i Kultursalen i Augustenborg. Vi får senere besøg af folkesangeren M. C. Hansen, og der bliver igen ”Lokal rock”, denne gang med Route 45 og Rock4dummies og så kommer Mark & Christoffer og giver to julekoncerter.

Første koncert er søndag den 27. september med en hyggelig

Tordenskjolds Soldater.

Tordenskjolds Soldater.

Artiklen fortsætter under annoncen

musikalsk eftermiddag under overskriften – Syng med og lyt til orkestret “Tordenskjolds Soldater”, skriver Kulturafdelingen i Midtals Idræts Forening i en pressemeddelelse.

 

Forklaringen bag orkesterets navn er ret enkel. Alle musikerne kommer fra andre orkestre – de fleste spiller endda i flere forskellige orkestre og bands – derfor har de valgt navnet ”Tordenskjolds Soldater” – 10 garvede og erfarne musikere.

Publikum får denne dag lejlighed til at folde sangstemmerne ud sammen med orkestret, ligesom man kan lytte til orkestermusik i næsten alle stilarter. Klassisk musik, folkemusik, jazz, pop, rock og danske evergreens. Mange kendte komponistnavne er repræsenterede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Orkestret består af Thorstein Hemmet på tværfløjte og guitar, Inger Skrydstrup altsaxofon og klarinet, Henning augJensen på tenorsaxofon og klarinet, Hans Lumbye alt og barytonsaxofon, Bente Stender cello, Carl Chr. Winterskov trompet, guitar, elbas og vocal, Ole Andersen blokfløjte, el og kontrabas, Knud Schmidt guitar og Bent Klausen slagtøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tordenskjolds Soldater er kendte for en festlig og uhøjtidelig optræden, der dog på ingen måde går ud over den musikalske kvalitet. Orkestrets medrivende dirigent og arrangør Jes Solmer spiller selv klaver og guitar, og ”soldaterne” har lovet at gøre deres til, at det bliver en hyggelig eftermiddag.

Døren åbnes kl. 14 og ”Soldaterne” starter kl. 15.

Billetter á 50 kr. kan købes på www.mif.dk/kultur eller ved døren.

Der vil være mulighed for at købe kaffe/kage – øl, vand og vin.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...