Onsdag blev ikke butikstyvenes bedste dag

19. januar 2017 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Inden for 90 minutter time blev tre butikstyve onsdag afsløret i Bilka og Føtex i Sønderborg.

Klokken 14:15 blev en 53-årig kvinde fra Sønderborg opdagget af personalet i Bilka. Kvinden havde stjålet to par handsker til 20 kr. Det var ualmindelig dumt – især når man tænker på bøden, der er betydeligt højere end værdien af handskerne.

En halv time senere var den igen gal i Bilka. Denne gang var det en 26-årig kvinde fra Christiansfeld, der havde stjålet varer for 3.848 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hun havde ganske enkelt fyldt vognen med varer og forsøgte at gå ud af butikken uden at betale, siger Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

Kvinden blev stoppet af personalet, der ringede efter politiet.

Omkring kl. 15.30 blev to piger taget som butikstyve i Føtex. Den ene er en 16-årig pige fra Sønderborg og den anden en 12-årig pige fra Gråsten.

“Den 16-årige kan straffes og blev sigtet for butikstyveriet. Hun får dermed en plet i straffeattesten udover en bøde. Den 12-årige bliver en sag for kommunen”, siger Peter Baum til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pigerne havde stjålet hårprodukter.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag holdes der pressemøde i Linde Haven i Sønderborg, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00. Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå […]

Læs mere...