Torsdag fejrer Sønderjyllands Symfoniorkester julen

12. december 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderjyllands Symfoniorkester, Filharmonisk kor og dirigent Søren Kinch Hansen med Elias Heigold som trompetsolist i Tartinis trompetkoncert spiller og synger julen ind.

Værkerne ved dette års julekoncert – på torsdag kl. 20 i Alsion – afspejler hver især på forskellig vis julens traditioner og stemning.

“Trompeten er mere end fanfarer,og netop dette mix af lystighed og struktur vil hensætte publikum i julestemning på en måde, så man nærmest ikke kommer til at savne Händels Halleluja. siger solotrompetist Elias Heigold i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filharmonisk Kor under ledelse af Alice Granum er med til at markere højtiden sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester og dirigenten Søren Kinch Hansen.

Køb en billet HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...