Torsdag fejrer Sønderjyllands Symfoniorkester julen

12. december 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderjyllands Symfoniorkester, Filharmonisk kor og dirigent Søren Kinch Hansen med Elias Heigold som trompetsolist i Tartinis trompetkoncert spiller og synger julen ind.

Værkerne ved dette års julekoncert – på torsdag kl. 20 i Alsion – afspejler hver især på forskellig vis julens traditioner og stemning.

“Trompeten er mere end fanfarer,og netop dette mix af lystighed og struktur vil hensætte publikum i julestemning på en måde, så man nærmest ikke kommer til at savne Händels Halleluja. siger solotrompetist Elias Heigold i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filharmonisk Kor under ledelse af Alice Granum er med til at markere højtiden sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester og dirigenten Søren Kinch Hansen.

Køb en billet HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Politiet er klar til at hente borgere der udebliver fra Fogedretten

27. juni 2022 112

I øjeblikket behandler fogedretterne i Syd- og Sønderjylland mange sager, hvor borgere skal møde op for at få deres udestående afgjort. Desværre er der personer – primært skyldnere – som udebliver, og som politiet derfor må anholde for at sikre, at de møder op i retten, skriver politiet i en pressemeddelelse. Politiet i Sønderborg har […]

Læs mere...