Torsdag og fredag er der bogmarked hos Lions i Sønderborg

29. januar 2020 Sønderborg

I morgen, torsdag, og fredag mellem klokken 10 og 17 har Lions sit årlige Bogmarked og hele indtægten sendes videre til Kræftens Bekæmpelse.

“Vi har tidligere holdt vores Bogmarked på biblioteket på Kongevej og i MultiKulturhuset, men denne gang holder vi det i vors eget lokale i Store Rådhusgade”, siger Frode Sørensen fra Lions.

“Det er ikke alene pengene fra salget på Bogmarkedet, men for hele salget fra 1 juli 2019 til 1 juli 2020, der bliver sendt til Kræftens Bekæmpelse. Vi er i dag oppe på 15000 kroner og det beløb skulle gerne blive meget større”, siger Frode Sørensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions er en af de foreninger, hvor indtjente og indsamlede penge ikke bruges på lønninger og andet – Lions giver 100 procent af pengene videre til det formål, der samles ind til.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, REGIONALT, Debat

Regionsrådsvalg: Iltsvind kræver handling fra begge sider af Lillebælt

22. oktober 2021 KV21

Regionsrådskandidat Nils Sjøberg, Radikale Venstre, skriver: Iltsvindet i den sydlige del af Lillebælt ved Als har aldrig været mere alvorlig end nu. Den 1. oktober oplyste National Center for Miljø og Energi, at iltsvindet nu, i efteråret 2021, er det største i mange år. Og det, mens temperaturerne, som ellers er en afgørende faktor i […]

Læs mere...