Torsdag sender DRs Aftenshowet live fra Sønderborg Sommer Revy

24. juni 2018 Kultur

Normalt sendes Aftenshowet fra Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Men på torsdag er programmet flyttet til Sønderborg, og sendes direkte fra Sønderborg Sommer Revy.

Programmet starter kl. 19,04 og varer til 19.55 og tre gange i løbet af sendetiden stilles der direkte om til Sønderborg, skriver Sønderborg Sommer Revy i en pressemeddelelse.

Der vil selvfølgelig blive interviews med nogle af skuespillerne og den gamle og den nye direktør – Leif Maibom og Jeanne Boel. Ligesom Jeanne Boel også fortæller om sine forberedelser til aftenens forestilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om der også bliver tid til en snak med publikum, vides ikke endnu, men de får da i hvert fald en ekstra oplevelse med hjem. Der er endnu ikke udsolgt til forestillingen, så interesserede kan stadig nå at købe billet til denne specielle aften.

Revyen er midtvejs

Revyen har nu spillet siden første forpremiere den 23. maj, og går nu ind i de sidste fire spilleuger.

Sidste forestilling er lørdag den 21. juli.

Der er ca 2500 billetter tilbage til de sidste forestillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det samlede billetsalg kommer naturligvis ikke op på sidste års rekordsæson. Det var jo også en helt speciel sæson, hvor Leif Maibom på forhånd havde annonceret, at det var hans sidste sæson som skuespiller i revyen.

Der var derfor rigtig rigtig mange, der gerne ville sige farvel og tak til Leif Maibom og Thorleif, hvilket gav en forøgelse af tilskuertallet på næsten 4.000 i forhold til året før.

Sluttallet for dette års sæson bliver helt klart noget mere behersket, men den gamle og den nye direktion er godt tilfredse med resultatet, og håber selvfølgelig på et godt slutsalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan købe din Revybillet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...