Torsdagscafé: Ahmad Joumaa fortæller om arabisk litteratur

3. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Få øjnene op for en anden litteraturverden, når biblioteksmedarbejder Ahmad Joumaa fortæller om arabisk litteratur fra gammel tid til i dag.

Arabisk litteratur er ikke det litteratur vi hører mest om, men på biblioteket i Sønderborgs torsdagscafé kan du den 9. februar kl. 16 blive introduceret til det spændende område af litteraturen.

Den arabiske litteraturhistorie rækker tilbage til 500-tallet og hører dermed til blandt de ældste litteraturtraditioner. Litteratur på arabisk stammer fra en række forskellige lande omkring den arabiske halvø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Værkerne byder på masser af poesi, store fortællinger, erotik og politiske kommentarer, og historisk set var forfattere og digtere velansete og nød højstatus i samfundet.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...