Torsdagscafé: Ahmad Joumaa fortæller om arabisk litteratur

3. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Få øjnene op for en anden litteraturverden, når biblioteksmedarbejder Ahmad Joumaa fortæller om arabisk litteratur fra gammel tid til i dag.

Arabisk litteratur er ikke det litteratur vi hører mest om, men på biblioteket i Sønderborgs torsdagscafé kan du den 9. februar kl. 16 blive introduceret til det spændende område af litteraturen.

Den arabiske litteraturhistorie rækker tilbage til 500-tallet og hører dermed til blandt de ældste litteraturtraditioner. Litteratur på arabisk stammer fra en række forskellige lande omkring den arabiske halvø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Værkerne byder på masser af poesi, store fortællinger, erotik og politiske kommentarer, og historisk set var forfattere og digtere velansete og nød højstatus i samfundet.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Politiet er klar til at hente borgere der udebliver fra Fogedretten

27. juni 2022 112

I øjeblikket behandler fogedretterne i Syd- og Sønderjylland mange sager, hvor borgere skal møde op for at få deres udestående afgjort. Desværre er der personer – primært skyldnere – som udebliver, og som politiet derfor må anholde for at sikre, at de møder op i retten, skriver politiet i en pressemeddelelse. Politiet i Sønderborg har […]

Læs mere...