Torsdagscafé: Dræber kaffe?

16. oktober 2014 Uncategorized

”Kaffe slår dig ihjel!”, ”Derfor får du tarmkræft!”, ”Lev som din indre stenaldermand”.  Vi ved alle, at vi skal tage avisoverskrifter med et gran salt. Men præcis hvordan skal vi så læse dem?

Nina Andersen.

Nina Andersen.

På Biblioteket Sønderborgs Torsdagscafé 23. oktober vil lægestuderende Nina Bjerre Andersen tage os med bag om medicinverdenen og vise, hvordan forskning ser ud i praksis.

Vi vil her få en viden, der fortæller, hvad der gemmer sig bag spisesedlernes påstande med nuancer og kritik. Nina Bjerre Andersen viser, at det ikke kun er journalister, der har interesse i at gøre vores sundhed til avisoverskrifter – også sundhedsorganisationer, medicinalvirksomheder og forskerne selv er på spil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den lægestuderende lader kitlen hænge på knagen, når hun vil tage os med på en rejse gennem sundhedsforskning og sensationsjournalistik. Med lægevidenskaben i ryggen maner hun til besindighed, så vi roligt kan nyde vores kaffe.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...