Torsdagscafé: Dræber kaffe?

16. oktober 2014 Uncategorized

”Kaffe slår dig ihjel!”, ”Derfor får du tarmkræft!”, ”Lev som din indre stenaldermand”.  Vi ved alle, at vi skal tage avisoverskrifter med et gran salt. Men præcis hvordan skal vi så læse dem?

Nina Andersen.

Nina Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Biblioteket Sønderborgs Torsdagscafé 23. oktober vil lægestuderende Nina Bjerre Andersen tage os med bag om medicinverdenen og vise, hvordan forskning ser ud i praksis.

Vi vil her få en viden, der fortæller, hvad der gemmer sig bag spisesedlernes påstande med nuancer og kritik. Nina Bjerre Andersen viser, at det ikke kun er journalister, der har interesse i at gøre vores sundhed til avisoverskrifter – også sundhedsorganisationer, medicinalvirksomheder og forskerne selv er på spil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den lægestuderende lader kitlen hænge på knagen, når hun vil tage os med på en rejse gennem sundhedsforskning og sensationsjournalistik. Med lægevidenskaben i ryggen maner hun til besindighed, så vi roligt kan nyde vores kaffe.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Erhverv, Sønderborg

Torsdag skal der sejlfisk på bordet på Brasserie 1761

4. oktober 2023 Erhverv

Onsdag middag kom Michael Jørgensen fra Jysk Seafoood kørende til Brasserie 1761 med en sejlfisk, som kokken, Zenia Jørgensen vil tilberede til de gæster, som besøger restauranten torsdag aften. Sejlfisk er en slægt med to arter af store, marine benfisk, der kendetegnes af en enormt forlænget rygfinne samt at snuden er forlænget til et langt, spidst […]

Læs mere...