Torsdagscafé med saxofonist Kasper Hemmer Pihl

22. oktober 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Torsdag den 30. oktober står i musikkens tegn på biblioteket i Sønderborg. Denne dag er nemlig den nationale Spil-dansk dag. Biblioteket

TorsdagsCafé med Kasper Hemmer Pihl og hans saxofon.

TorsdagsCafé med Kasper Hemmer Pihl og hans saxofon.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg har valgt at markere dagen ved at få saxofonist Kasper Hemmer Pihl til at fortælle om og spille på den klassiske saxofon på dagens Torsdagscafé.

Kasper Hemmer Pihl er uddannet klassisk saxofonist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han har i særlig grad markeret sig som kammermusiker, især med Jutlandia Saxofonkvartet. Som solist har han optrådt med værker af Glazunov, von Koch og Kasper Jarnum.

Saxofonen, som fylder 200 år i år, er opfundet af Adolphe Sax, som var en original og visionær personlighed i sin samtid havde bud på alt fra koncertsale til gigantiske kanoner på lokomotiver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og hør på og om dette spændende instrument.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...