Torsdagscafé med saxofonist Kasper Hemmer Pihl

22. oktober 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Torsdag den 30. oktober står i musikkens tegn på biblioteket i Sønderborg. Denne dag er nemlig den nationale Spil-dansk dag. Biblioteket

TorsdagsCafé med Kasper Hemmer Pihl og hans saxofon.

TorsdagsCafé med Kasper Hemmer Pihl og hans saxofon.

Sønderborg har valgt at markere dagen ved at få saxofonist Kasper Hemmer Pihl til at fortælle om og spille på den klassiske saxofon på dagens Torsdagscafé.

Kasper Hemmer Pihl er uddannet klassisk saxofonist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han har i særlig grad markeret sig som kammermusiker, især med Jutlandia Saxofonkvartet. Som solist har han optrådt med værker af Glazunov, von Koch og Kasper Jarnum.

Saxofonen, som fylder 200 år i år, er opfundet af Adolphe Sax, som var en original og visionær personlighed i sin samtid havde bud på alt fra koncertsale til gigantiske kanoner på lokomotiver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og hør på og om dette spændende instrument.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...