Total Futurecamp film, musik, dans og drama for unge

19. juli 2018 Kultur

Sommercamp’en “Total Future” samler fra den 5. til den 11. august op imod 60 unge til film, musik, dans og drama på Idrætshøjskolen i Sønderborg.

Der er enkelte ledige pladser tilbage på camp’en, som slutter med to åbne musicalforestillinger fredag den 10. august kl. 16 og 19 i Sønderborg Teater.

Sønderborg Musikskole er sammen med Die Internationale Bildungsstätte Jugendhof Scheerberg arrangør af sommercamp’en, og når tilslutningen er så stor, så hænger det uden tvivl sammen med, at mange af deltagerne har mødt hinanden før.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det gjorde de i foråret, da der var workshops i henholdsvis Slesvig og Sønderborg, hvor de unge i fire timer mødtes på engelsk, dansk og tysk. I dialog og med kameraer og iPads på “on” blev der produceret kortfilm, musikstykker, dans og drama – og de unge havde i den grad lyst til mere.

De unge kan glæde sig til at møde professionelle instruktører såsom musikeren Daniel Fogh, danseren Johanne Forsehag, skuespilleren Østen Borre Simonsen, filmkunstneren Lukas Eyland og musikeren Martin Klausen. Endelig medvirker også undervisere fra Filmfabriken.

Billetter til forestillingerne på Sønderborg Teater den 10. august kan bestilles på billetten.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk