Total Futurecamp film, musik, dans og drama for unge

19. juli 2018 Kultur

Sommercamp’en “Total Future” samler fra den 5. til den 11. august op imod 60 unge til film, musik, dans og drama på Idrætshøjskolen i Sønderborg.

Der er enkelte ledige pladser tilbage på camp’en, som slutter med to åbne musicalforestillinger fredag den 10. august kl. 16 og 19 i Sønderborg Teater.

Sønderborg Musikskole er sammen med Die Internationale Bildungsstätte Jugendhof Scheerberg arrangør af sommercamp’en, og når tilslutningen er så stor, så hænger det uden tvivl sammen med, at mange af deltagerne har mødt hinanden før.

Det gjorde de i foråret, da der var workshops i henholdsvis Slesvig og Sønderborg, hvor de unge i fire timer mødtes på engelsk, dansk og tysk. I dialog og med kameraer og iPads på “on” blev der produceret kortfilm, musikstykker, dans og drama – og de unge havde i den grad lyst til mere.

De unge kan glæde sig til at møde professionelle instruktører såsom musikeren Daniel Fogh, danseren Johanne Forsehag, skuespilleren Østen Borre Simonsen, filmkunstneren Lukas Eyland og musikeren Martin Klausen. Endelig medvirker også undervisere fra Filmfabriken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til forestillingerne på Sønderborg Teater den 10. august kan bestilles på billetten.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...