Tour de France ændrer på byrådets dagsorden

26. november 2015 Kultur

På det kommende byrådsmøde var det meningen, at byrådet skulle give grønt lys for, at der bliver sat 10 millioner tourkroner af til Tour-feltets besøg i Sønderborg i 2018. Men nu kan borgmester Erik Lauritzen strege punktet ud igen.

Nu er det blevet slået fast, at det ikke kommer til at blive i 2018 verdens største cykelløb kommer til Sønderborg..

Artiklen fortsætter under annoncen

Regeringen, regionerne og kommunerne er sammen med en stribe private interessenter er klar til at lægge 90 millioner kroner for at få Tur de France-prologen og de to første etaper i 2018, oplyser TV2 Sporten.

På et møde torsdag med blandt andre Københavns overborgmester Frank Jensen og Joachim Andersen, der er blandt initiativtagerne til Tour de France-starten i Danmark, gjorde løbsdirektør Christian Christian Prudhomme det klart, at det ikke kommer til at blive i 2018.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...