Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, hvem der overrækker den gule førertrøje.

Borgmester Erik Lauritzsen overrækker medalje til etapevinderen og den grønne pointtrøje bliver overrakt af 1. viceborgmester Stephan Kleinschmidt. Per Have, formand for Bitten & Mads Clausens Fond, overrækker den hvide trøje til den førende ungdomsrytter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som SønderborgNYT skrev i går, mandag, så er Kronprins Frederik også i målområdet, når Tour-etapen slutter – og efterfølgende er han vært for en reception på Kongeskibet, som kommer til Sønderborg søndag morgen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...