Tour de France-trofæet er landet i Sønderborg

17. august 2021 Tour de France

Tirsdag eftermiddag kom Tour de France-trofæet til Sønderborg og det er Alex Pedersen, som er direktør i Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S, der havde trofæet med fra København i bil, der fragtede til – i første omgang Dybbøl Skanse.

Herfra cyklede han på elcykel til MultiKulturhuset, hvor det blev stillet i en montre, så enhver kan komme og se det.

“Trofæet er det synlige bevis på, at det lykkedes at få en af verderns største idrætsbegivenheder til Danmark og til Sønderborg. I 2912 begyndte jeg og nogle få andre at arbejde på at få Tour de France hertil og ny lykkes det”, siger Alex Pedersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden Alex Pedersen sagde det, så bød borgmester Erik Lauritzen velkommen til en større flok børn og unge, der cyklede sammen med Alex Pedersen fra skansen – og også til andre, som var mødt op for at tage imod trofæet.

“Måske var der nogle af Jer, som så Danmark Rundt, da feltet var i Sønderborg. Touren er mange gange større”, sagde borgmesteren og spurgte. om man kunne kalde Danmark Rundt en generalprøce på det, der venter.

“Man kan i alt fald sige, at touren bliver meget større og i Danmark Rundt var der flotte tv-billeder fra Sønderborg. Det kommer der også under Tour de France – og hvis nogen laver et eller andet på ruten, som de gerne vil have med i tv, så er det en rigtig god idé at sørge for, at vi ved, hvis eksempelvis der står et kæmpe kor på ruten eller hvis ny symfoniorkesteret spiller et sted, hvor rytterne kommer forbi”, sagde Alex Pedersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT sendte live fra turen fra skanserne til MultiKulturhuset og du kan SE UDSENDELSEN HER .

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...