Tour de France-trofæet kommer til Sønderborg 17. august

10. august 2021 Sport

For første gang nogensinde kommer Tour de France-trofæet til Danmark. Sønderborg er første by til at modtage og udstille vandretrofæet for start- og målbyerne. Vær med til overrækkelsen 17. august ved MultiKulturhuset.

For tre uger siden overtog borgmester Erik Lauritzen – sammen med en række andre danske borgmestre – det særlige Tour de France-trofæ, Grand Départ Trofæet. I efteråret bliver det så cyklet rundt i en særlig gul Tour de France-ladcykel og udstillet for offentligheden i start- og målbyerne, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første by på dansk jord til at modtage trofæet er Sønderborg, hvor ungdomsryttere fra Sønderborg MTB klub, NSU-Cykelmotion og Sønderborg Cykle Klub, sammen med direktøren for Grand Départ Copenhagen Denmark 2022, Alex Pedersen, klokken 16 starter cyklerne på Dybbøl Banke og derfra i samlet flok cykler trofæet over Christian den Xs Bro til MultiKulturhuset.

Alle er velkomne til at være med, når cykelflokken og trofæet ankommer ved Multikulturhuset cirka et kvarter senere.

Kommunen sørger for kaffe og kage til alle.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...