Tour de France-trofæet kommer til Sønderborg 17. august

10. august 2021 Tour de France Skrevet af: Redaktion

For første gang nogensinde kommer Tour de France-trofæet til Danmark. Sønderborg er første by til at modtage og udstille vandretrofæet for start- og målbyerne. Vær med til overrækkelsen 17. august ved MultiKulturhuset.

For tre uger siden overtog borgmester Erik Lauritzen – sammen med en række andre danske borgmestre – det særlige Tour de France-trofæ, Grand Départ Trofæet. I efteråret bliver det så cyklet rundt i en særlig gul Tour de France-ladcykel og udstillet for offentligheden i start- og målbyerne, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første by på dansk jord til at modtage trofæet er Sønderborg, hvor ungdomsryttere fra Sønderborg MTB klub, NSU-Cykelmotion og Sønderborg Cykle Klub, sammen med direktøren for Grand Départ Copenhagen Denmark 2022, Alex Pedersen, klokken 16 starter cyklerne på Dybbøl Banke og derfra i samlet flok cykler trofæet over Christian den Xs Bro til MultiKulturhuset.

Alle er velkomne til at være med, når cykelflokken og trofæet ankommer ved Multikulturhuset cirka et kvarter senere.

Kommunen sørger for kaffe og kage til alle.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...