Tour-optakt: Sjove cykelaktiviteter – skal du med?

16. juni 2021 Tour de France

Lørdag den 3. juli er der sjove cykelaktiviteter, quizzer og konkurrencer for at markere, at der er et år til Tour de France i Sønderborg – og du kan sagtens være med, skriver Sønderborg Kommune.

Om du er med på mormorcyklen, mountainbike, den et-hjulede, BMX eller tandem, er op til dig.

Pointen er, at vi sammen med dig har lyst til at vise hvor fedt, sjovt og sundt cykling er.

Klik ind her på sonderborg.dk/tour og se, hvilken aktivitet du har lyst til at være med i.

Artiklen fortsætter under annoncen

“At få Tour de France til Danmark og til Sønderborg er et teamwork – og det er det forresten også at køre cykelløb”, sagde Jesper Schack forleden. Han er en af ildsjælene, som siden 2012 har arbejdet på at få verdens største cykelløb til Danmark.

Hvis der er nogen, som synes, at det var stort at have Spejderlejren eller Bon Jovi, så skal de bare vente og se, når Touren kommer.

“Vi regner med, at der kommer mindst 75.000 gæster til Sønderborg søndag den 3. juli næste år og så er Touren jo en oplevelse, som man kan få, hvis man stiller sig et sted på ruten – og det koster ikke penge”, sagde Jesper Schack og tilføjede:

Artiklen fortsætter under annoncen

“I kan simpelthen ikke forestille Jer, hvor stort det bliver”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...