Touren: Autocampere skal betale for at overnatte i Sundgade og på Kær Vestermark

21. juni 2022 Tour de France

Flere læsere har ringet til SønderborgNYT for at høre, om det kan være rigtigt, at kommunen tilbyder autocampere fri parkering med gratis strøm på udvalgte pladser i forbindelse med Tour de France.

“På parkeringspladserne Sundgade og Kær Vestermark er der besluttet at autocamperne skal betale det samme som sejlerne og det er 140 kroner pr. overnatning og så har de adgang til el og vand. Så der er ikke tale om at de får gratis strøm”, siger formand for Teknik-, By- og Boligudvalget Kirsten Bachmann.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der tilbydes gratis parkering for autocampere to steder.

“Grunden til at vi gør det gratis at parkere i Nybøl og Fiskenæsvej er, at der ikke er adgang til el og vand. Vi skaber netop pladser til autocacmpere for at tiltrække en anden form for turister og samle erfaring for fremtiden arbejde med at skabe rum og plads til autocampere”, siger udvalgsformanden til SønderborgNYT.

Forsøgsordningen vil gøre det muligt at undersøge, hvilket turismegrundlag der er for autocampere i Sønderborgområdet på længere sigt. På basis af en evaluering af ordningen, vil det være muligt at arbejde på en permanent løsning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...