Tournesol spillede masser af stjålne numre

13. februar 2016 Kultur

Lørdag aften var det tre mand store band, Tournesol, på scenen i Black Spot i Sønderborghus, hvor de sørgede for en IMG_8698virkelig underholdende aften med en lang række kopinumre:

“Vi spiller altså ikke alle dem, som I gerne vil høre. Vi er ikke til Rasmus Seebach, Medina og andet fra Burhan G-skuffen”, sagde forsangeren og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har faktisk gjort det til en levevej at hugge andre sange og så tage rundt og spille dem. Og når bare man hugger fra det store udland, så slipper man godt fra det”.

Aftenens første sang blev Norma Jean og det er modigt at snuppe et af Michael Jacksons store hit og så gøre det til sit eget. Hotel California kom bandet noget bedre igennem end selv Eagles gjorde – og de slap levende gennem et Rolling Stones-nummer også.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...